Παραγγελίες 2310 755142

Καλώς ήρθες στο Aidonitsa!

Aidonitsa

Έπιπλα διακοσμητικά φωτιστικά και ότι χρειάζεται το σπίτι στην καλύτερη ποιότητα με τις καλύτερες τιμές. Αυτή είναι η φιλοσοφία που χαρακτηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Aidonitsa

Aidonitsa εργοστασιο


Η εταιρεία Aidonitsa ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1988 από την Αιδονίτσα Τοπουζλή. Αρχικός σκοπός της εταιρείας αυτής ήταν η λιανική πώληση φωτιστικών και επίπλων μέσω του καταστήματός της στη Μενεμένη. Το 1999 επεκτάθηκε και ανέπτυξε τμήμα χονδρικής πώλησης για καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Ο τομέας αυτός λειτουργούσε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης έως και το 2008.

Από τότε αναβαθμίστηκε καθώς μεταφέρθηκε σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, των 4000τ.μ., στον Αγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, όπου εδραιώνεται έως και σήμερα. Παράλληλα η εταιρεία Aidonitsa δημιούργησε το 2016 ένα νέο brand σύγχρονων και πρωτοποριακών φωτιστικών, τα Med Lights, τα οποία κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και διανέμονται σε όλο το κόσμο.

Η εταιρεία μας έχει συμμετάσχει στις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, LIGHT and BUILDING (Frankfurt), FURNITURE FAIR (Belgrade), Δ.Ε.Θ (Θεσσαλονίκη), MOSTRA ROTA (Αθήνα), Ηλεκτροτεκ (Αθήνα), Furnidec (Θεσσαλονίκη), Έκθεση κατασκευαστών επίπλου (M.E.C Παιανία), Horeca (Αθήνα).


Καλές Αγορές

Αιδονίτσα Τοπουζλή